Doe mee met de Alpha – Youth!

Wat is de Alpha – Youth?

Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis gezellig, en zonder gedoe.

Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Waarom? Alpha is fun, faith en friendship!

Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha – Youth echt iets voor jou!

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Alpha – Youth in de Bovenkamer!

Wat je moet weten:

  • De Alpha Youth is gratis en bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar.
  • De avonden beginnen met een gezellige maaltijd en vinden plaats in de Bovenkamer. Bij de cursus hoort ook een weekend (vr/ zat/ en evt. zondag), wanneer en waar bepalen we nog.
  • Als je je wilt aanmelden bespreek dit dan eerst met je ouders/ verzorgers. Aanmeldperiode sluit op zaterdag 9 november. Meld je wel snel aan want ‘vol is vol’.
  • Na je aanmelding krijg je per e-mail een bevestiging van je aanmelding.
  • De Alpha Youth gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.
  • De startdatum van de Alpha is nog niet bekend, waarschijnlijk eind 2019/ begin 2020. Op welke avond de Alpha plaatsvindt bepalen we in onderling overleg.

Meld je hier aan voor de Alpha Youth:

Als het goed is krijg je na je aanmelding direct een bevestiging per email. Lees die even goed door.
Krijg je geen email? Stuur dan even een mailtje naar marit@bovenkamerbreukelen.nl.

X