Corona Maatregelen

In verband met de huidige Corona-richtlijnen van de overheid  hebben we als Bovenkamer-team de volgende maatregelen genomen:

Reserveringen

Gesloten voor groepen

De Bovenkamer is tot nader bericht gesloten voor groepen. Iedereen die in deze periode een groepsreservering heeft staan wordt opgeroepen deze te annuleren. Dat kan door middel van de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.

 

Wél individueel gebed

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je in deze spannende tijden behoefte hebt aan gebed is de Bovenkamer wél open voor individueel gebed. Je kunt hiervoor de Huiskamer -of Lesruimte-combi reserveren, beiden voor maximaal 3 personen.

 

Er zijn dus twee reserverings-mogelijkheden:

  • De Huiskamer-Gebedsruimte combi of,
  • De Lesruimte-Café-Cirkel combi

Beide voor maximaal 3 personen!

 

Je kunt onze ruimtes dus niet meer apart reserveren, maar alleen in bovenstaande combinaties.

Hygiëne & afstand

We zouden het fijn vinden als je tijdens een bezoek rekening kunt houden met onderstaande punten:

  • Ben je verkouden, voel je je ziek, blijf dan liever thuis.
  • Desinfecteer bij binnenkomst alsjeblieft je handen.
  • Vanwege het open karakter van onze locatie willen we je vragen om een mondkapje te dragen in de Bovenkamer. Wanneer je op een vaste plaats zit kan het mondkapje af.
  • Let bij een bezoek aan de Bovenkamer extra op je persoonlijke hygiëne. Maak alles waarmee je in contact bent geweest even schoon. Op het aanrecht en het toilet liggen daarvoor hygiënische wegwerpdoekjes.
  • Niet iedereen is even strikt in het houden van 1,5 meter afstand. Ook al vind je het zelf niet zo belangrijk, we verzoeken je vriendelijk de 1,5 meter afstand naar andere bezoekers te respecteren.
  • Bezoekers in de Huiskamer kunnen uiteraard ook gebruik maken van de keuken in het Café. Maak daarover onderling afspraken zodat je elkaar niet in de weg loopt.

Oproep tot gebed

Het zou mooi zijn als we in deze situatie 24/7 kunnen bidden voor Nederland en de wereld. We hopen dat er veel mensen gaan komen voor individueel gebed, wij geloven dat God deze situatie ten goede zal keren. Je kunt natuurlijk thuis bidden maar als je in de Bovenkamer wilt bidden reserveer dan de Huiskamer.

X