Corona Maatregelen

In verband met de Corona-richtlijnen van de overheid (RIVM) hebben we als Bovenkamer-team de volgende maatregelen genomen:

Reserveringen

Wij zijn op iets kleinere schaal geopend. Dit doen we uiteraard om de 1,5 meter afstand tussen onze bezoekers te kunnen waarborgen. Voor groepen geldt er een maximum aantal deelnemers van 20 personen.

 

Er zijn twee reserverings-mogelijkheden:

  • Voor 1 – 3 personen reserveer je de Huiskamer + Gebedsruimte.
  • Voor 4 – 20 personen reserveer je de Lesruimte + Café + Cirkel.

Let op! Je kunt onze ruimtes dus niet meer los reserveren, maar alleen in bovenstaande combinaties.

Hygiëne & afstand

We zouden het fijn vinden als je tijdens een bezoek rekening kunt houden met onderstaande punten:

  • Ben je verkouden, voel je je ziek, blijf dan liever thuis.
  • Desinfecteer bij binnenkomst alsjeblieft je handen.
  • Let bij een bezoek aan de Bovenkamer extra op je persoonlijke hygiëne. Maak alles waarmee je in contact bent geweest even schoon. Op het aanrecht en het toilet liggen daarvoor hygiënische wegwerpdoekjes.
  • Niet iedereen is even strikt in het houden van 1,5 meter afstand. Ook al vind je het zelf niet zo belangrijk, we verzoeken je vriendelijk de 1,5 meter afstand naar andere bezoekers te respecteren.
  • Bezoekers in de Huiskamer kunnen uiteraard ook gebruik maken van de keuken in het Café. Maak daarover onderling afspraken zodat je elkaar niet in de weg loopt.

Oproep tot gebed

Het zou mooi zijn als we in deze situatie 24/7 kunnen bidden voor Nederland en de wereld. We hopen dat er veel mensen gaan komen voor individueel gebed, wij geloven dat God deze situatie ten goede zal keren. Je kunt natuurlijk thuis bidden maar als je in de Bovenkamer wilt bidden reserveer dan de Huiskamer.

X