Corona Maatregelen

In verband met de Corona-richtlijnen van de overheid (RIVM) hebben we als Bovenkamer-team de volgende maatregelen genomen:

Reserveringen

Vanaf 1 juni (tot voorlopig 1 september) zijn we op iets kleinere schaal geopend. Dit doen we uiteraard om de 1,5 meter afstand tussen onze bezoekers te kunnen waarborgen. Voor groepen geldt er een maximum aantal deelnemers van 20 personen.

 

Vanaf 1 juni zijn twee reserverings-mogelijkheden:

  • Voor 1 – 3 personen reserveer je de Huiskamer. Als je de Huiskamer reserveert heb je daarmee ook toegang tot de Gebedsruimte.
  • Voor 4 – 20 personen reserveer je de Lesruimte. Als je de Lesruimte reserveert heb je daarmee ook de beschikking over het Café en de Cirkel.

Let op! Je kunt de Gebedsruimte, het Café en de Cirkel dus NIET apart reserveren. Deze zijn in het reserveringssysteem geblokkeerd.

Hygiëne & afstand

We zouden het fijn vinden als je tijdens een bezoek rekening kunt houden met onderstaande punten:

  • Desinfecteer bij binnenkomst alsjeblieft je handen. Onder aan de trap staat daarvoor desinfecterende handgel.
  • Let bij een bezoek aan de Bovenkamer extra op je persoonlijke hygiëne. Maak alles waarmee je in contact bent geweest even schoon, op het aanrecht en het toilet liggen daarvoor hygiënische wegwerpdoekjes.
  • Niet iedereen is even strikt in het houden van 1,5 meter afstand. Ook al vind je het zelf niet zo belangrijk, we verzoeken je vriendelijk de 1,5 meter afstand naar andere bezoekers te respecteren.
  • Bezoekers in de Huiskamer kunnen uiteraard ook gebruik maken van de keuken in het Café. Maak daarover onderling afspraken zodat je elkaar niet in de weg loopt.

Geen inloopmomenten

In de periode van 1 juni tot 1 september zijn er géén vrije inloopmomenten. Onze gastvrouwen -en heren zijn wel beschikbaar, maar alleen op afspraak. Dus, wil je informatie over de Bovenkamer, of wil je graag met iemand praten of bidden?

  • Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site. We nemen dan z.s.m. contact met je op!
  • Heb je al contact lopen met één van onze gastvrouwen -of heren dan kun je natuurlijk rechtstreeks contact met hen opnemen.

Oproep tot gebed

Het zou mooi zijn als we in deze situatie 24/7 kunnen bidden voor Nederland en de wereld. We hopen dat er veel mensen gaan komen voor individueel gebed, wij geloven dat God deze situatie ten goede zal keren. Je kunt natuurlijk thuis bidden maar als je in de Bovenkamer wilt bidden reserveer dan de Huiskamer.

X