Corona Maatregelen

In verband met de Corona-richtlijnen van de overheid (RIVM) hebben we als Bovenkamer-team de volgende maatregelen genomen:

Gesloten voor groepen

De Bovenkamer is t/m 1 juni gesloten voor groepen. Iedereen die in de periode tot 1 juni een groepsreservering heeft staan wordt opgeroepen deze te annuleren. Dat kan door middel van de link in de bevestigings e-mail.

Wél individueel gebed

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je in deze spannende tijden behoefte hebt aan gebed is de Bovenkamer wél open voor individueel gebed. Je kunt hiervoor de Gebedsruimte reserveren.

Hygiëne

Als je naar de Bovenkamer komt verzoeken wij je vriendelijk extra op je persoonlijke hygiëne te letten. Maak alles waarmee je in contact bent geweest even schoon, op het aanrecht liggen daarvoor hygiënische wegwerpdoekjes.

Geen gastvrouwen/ heren

In de periode tot 1 juni zijn er géén gastvrouwen/ heren aanwezig in de Bovenkamer. Wil je informatie over de Bovenkamer, wil je met iemand praten of heb je gebed nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site. We nemen dan zsm contact met je op!

Oproep tot gebed

Het zou mooi zijn als we in deze situatie 24/7 kunnen bidden voor Nederland en de wereld. We hopen dat er veel mensen gaan komen voor individueel gebed, wij geloven dat God deze situatie ten goede zal keren. Je kunt natuurlijk thuis bidden maar als je in de Bovenkamer wilt bidden reserveer dan de Gebedsruimte.

X