Prayer Course Online!

Wat is de Prayer Course Online?

De Prayer Course bestaat uit zes interactieve online bijeenkomsten voor kleine groepen, op basis van het Onze Vader. Je neemt deel vanuit je eigen huis, via het internet sta je in contact met de andere cursisten.

Het cursus materiaal is ontworpen om op een ontspannen manier in  gesprek te gaan over gebed en samen te bidden. Het doel is je gebedsleven te verdiepen en zo te groeien in je relatie met God.

Zes avonden

De zes online bijeenkomsten van de Prayer Course hebben elk een eigen thema. Je kunt onderwerpen verwachten als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren in gebed.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Prayer Course van de Bovenkamer! Meer weten? Stuur een mailtje naar Marit (marit@bovenkamerbreukelen.nl).

Informatie:

  • De Prayer Course is gratis en bedoeld voor iedereen die zijn/ haar gebedsleven wil verdiepen om zo te groeien in de relatie met God.
  • De cursus wordt online gegeven in kleine groepen.
  • De startdatum, aanvangstijd en op welke dag de cursus wordt gehouden, wordt in onderling overleg bepaald.
  • De avonden zijn redelijk op zichzelf staand. Je kunt daarom ook later aansluiten bij een groep.
  • Na je aanmelding krijg je per e-mail een bevestiging van je aanmelding.

Meld je hier aan voor de Prayer Course Online:

Na je aanmelding krijg je een bevestiging per email. Geen e-mail gekregen? Check eerst je SpamBox. Daar ook niets? Stuur dan even een mailtje naar marit@bovenkamerbreukelen.nl.

X