Doe mee met de Prayer Course!

Wat is de Prayer Course?

De Prayer Course bestaat uit zes interactieve bijeenkomsten voor kleine groepen, op basis van het Onze Vader. Het cursus materiaal is ontworpen om op een ontspannen manier in  gesprek te gaan over gebed en samen te bidden. Het doel is je gebedsleven te verdiepen en zo te groeien in je relatie met God.

Zes bijeenkomsten

De zes interactieve avonden van de Prayer Course hebben elk een eigen thema. Je kunt onderwerpen verwachten als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren in gebed.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Prayer Course in de Bovenkamer!

Meer weten? Stuur een mailtje naar Marit (marit@bovenkamerbreukelen.nl).

Informatie:

  • De Prayer Course is gratis en bedoeld voor iedereen die zijn/ haar gebedsleven wil verdiepen om zo te groeien in de relatie met God.
  • De cursus wordt gegeven in de Bovenkamer op de volgende maandag-avonden: 20-01, 27-01, 03-02, 10-02, 17-02, 02-03. Aanvang: 19.45 uur tot ca. 21.30 uur. Koffie + thee vanaf 19.30 uur.
  • Let op! Wegens grote belangstelling wordt er een tweede cursus gegeven op woensdag avonden. Deze cursus start op woensdag 29 januari en wordt vervolgens gehouden op 05-02, 12-02, 19-02, 04-03 en 11-03. Vermeld bij je opgave ‘woensdagavond’.
  • De avonden zijn redelijk op zichzelf staand. Je kunt daarom ook later (na de startdatum) aansluiten bij de cursus.
  • Na je aanmelding krijg je per e-mail een bevestiging van je aanmelding.

Meld je hier aan voor de Prayer Course:

Na je aanmelding krijg je een bevestiging per email. Geen e-mail gekregen? Check eerst je SpamBox. Daar ook niets? Stuur dan even een mailtje naar marit@bovenkamerbreukelen.nl.

X