Schrijf een review

Beoordelingen Bovenkamer:

5
5,0 rating
5 uit 5 sterren (gebaseerd op 21 beoordelingen)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Teleurstellend0%

Recente reviews:

Alpha cursus

5,0 rating
06-12-2021

Op een zondag hadden we onze afsluiter van een mooie Alpha cursus in de Bovenkamer.
De ruimte verbaasde me hoe mooi en hoe compleet het was!
Ik wil jullie bedanken voor de mogelijkheid deze ruimte te hebben mogen gebruiken!

René

Verwelkomend, rustig, inspirerend!!!

4,0 rating
26-09-2020

Op een zondag ontmoette ik een mevrouw na een worship ochtend in Amsterdam. Ik sprak de Mevrouw aan omdat zij God eer gaf door dans. We hadden een kort gesprek waaruit ze al gauw zij: ‘o je woont in de buurt van Breukelen, ken je de Bovenkamer?’
Paar weken later/gister heb ik gereserveerd en vanochtend mocht ik voor het eerst binnen lopen in de binnenkamer via de trap boven aangekomen: ik voelde mij welkom! Vrij om thee te zetten voor mijzelf de piano uit te proberen. Ik heb rustig de tijd genomen om de verschillende gebieden in de boven kamer te bekijken. Toen was mijn gereserveerde uur al weer om. Snel. Ik hoop binnenkort weer terug te komen om de Gebedsruimte binnen te stappen. Want daar kwam ik voor. Het is de enigste ruimte waar ik nog niet binnen ben geweest. Dankuwel God&dankjewel mensen die dit mogelijk maken.

hanna

Geef je mening over de Bovenkamer

We zijn benieuwd naar je ervaringen in de Bovenkamer! Door een review te schrijven kun je anderen iets vertellen over je ervaringen. We horen het graag! Ook opmerkingen en tips zijn zeer welkom. Heb je iets moois beleefd in de Bovenkamer? Geef een getuigenis!

Schrijf hier je review:

Het duurt enige tijd voordat nieuwe reviews zichtbaar worden op de site.

X