Schrijf een review

Beoordelingen Bovenkamer:

5
5,0 rating
5 uit 5 sterren (gebaseerd op 20 beoordelingen)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Teleurstellend0%

Recente reviews:

Verwelkomend, rustig, inspirerend!!!

4,0 rating
26-09-2020

Op een zondag ontmoette ik een mevrouw na een worship ochtend in Amsterdam. Ik sprak de Mevrouw aan omdat zij God eer gaf door dans. We hadden een kort gesprek waaruit ze al gauw zij: ‘o je woont in de buurt van Breukelen, ken je de Bovenkamer?’
Paar weken later/gister heb ik gereserveerd en vanochtend mocht ik voor het eerst binnen lopen in de binnenkamer via de trap boven aangekomen: ik voelde mij welkom! Vrij om thee te zetten voor mijzelf de piano uit te proberen. Ik heb rustig de tijd genomen om de verschillende gebieden in de boven kamer te bekijken. Toen was mijn gereserveerde uur al weer om. Snel. Ik hoop binnenkort weer terug te komen om de Gebedsruimte binnen te stappen. Want daar kwam ik voor. Het is de enigste ruimte waar ik nog niet binnen ben geweest. Dankuwel God&dankjewel mensen die dit mogelijk maken.

hanna

Awesome locatie!

5,0 rating
19-04-2020

Wij hebben ons seizoen afgesloten in de bovenkamer, met gezellig eten, gebed en creativiteit. Deze ruimte leent zich uitstekend hiervoor, door de meerdere ruimten met elk een eigen sfeer en functionaliteiten. Bovendien is de inrichting echt prachtig, sfeervol en eigentijds. Fantastische locatie!

Renske

Geef je mening over de Bovenkamer

We zijn benieuwd naar je ervaringen in de Bovenkamer! Door een review te schrijven kun je anderen iets vertellen over je ervaringen. We horen het graag! Ook opmerkingen en tips zijn zeer welkom. Heb je iets moois beleefd in de Bovenkamer? Geef een getuigenis!

Schrijf hier je review:

Het duurt enige tijd voordat nieuwe reviews zichtbaar worden op de site.

X