Alles over reserveren

Over het reserveren van ruimtes is veel te vertellen. Als je overweegt een ruimte te reserveren lees dan eerst de onderstaande informatie. Dan weet je wat de mogelijkheden zijn en hoe één en ander in zijn werk gaat. Heb je daarna nog vragen, stuur ons dan gerust een mailtje: reserveren@bovenkamerbreukelen.nl.

Waarvoor kun je de Bovenkamer gebruiken

De Bovenkamer is ingedeeld in verschillende ruimtes met elk een specifieke functie en een daarbij passende inrichting. Ieder die de visie en missie van de Bovenkamer kan onderschrijven is welkom om deze ruimtes kosteloos te gebruiken, op voorwaarde dat de activiteit past bij het karakter van de Bovenkamer. We zijn een gebedshuis en willen graag mensen in contact brengen met God. In beginsel moet dit het uitgangspunt zijn van alle activiteiten in de Bovenkamer.

De activiteit mag niet commercieel zijn (dus alleen non-profit organisaties/ activiteiten), en moet onze missie direct ondersteunen.

 

De Bovenkamer wordt niet gebruikt als feestlocatie. Voor een huwelijksjubileum, verjaardag of ander feestje moet je op zoek naar een andere locatie.

Het gebedshuis is een plek voor ontmoeting met elkaar en met God. We vinden het daarbij belangrijk dat we ons doen en denken zuiver houden. Om die reden wordt er in de Bovenkamer geen alcohol geschonken.

De Bovenkamer is geen kerkgebouw en niet geschikt om kerkdiensten te houden.

De gebedsruimte en de Cirkel zijn respectievelijk bedoeld voor gebed en het kijken van de film. Graag deze ruimtes laten zoals ze zijn, dus geen meubilair weghalen of toevoegen.

Info over het reserveren van ruimtes

De Gebedsruimte, de Lesruimte en de Huiskamer kun je exclusief boeken. Dat betekent dat jij daar dan alleen bent of samen met jouw groep. Het Café is een algemene ruimte waar iedereen in de Bovenkamer gebruik van kan maken. Je kunt het Café wel boeken maar niet exclusief. Mogelijk word je daar dus “gestoord” door anderen die binnenkomen of die gebruik maken van de keuken of het toilet.

Om bij de gebedsruimte te komen moet je door de huiskamer heen. Mensen die de gebedsruimte hebben gereserveerd hebben daarom “recht van overpad” in de huiskamer.

Je kunt de Bovenkamer ook in zijn geheel boeken. We verzoeken je dat alleen te doen als je ook echt alle ruimtes nodig hebt. Tijdens het reserveren moet je de ruimtes wel afzonderlijk boeken. Dat kan gemakkelijk, klik tijdens het reserveren op ‘reserveer meer’ (stap 3), je kunt dan eenvoudig ruimtes toevoegen. Voor informatie over de verschillende ruimtes kun je kijken op de pagina “Ruimtes“.

Het gebruik van de Bovenkamer is gratis. We vinden het wel heel fijn als je ons tegemoet kunt komen in de kosten. Dat kan door spullen die je gebruikt weer aan te vullen (koffie, thee, materialen) of door een donatie te doen. Op de pagina “Doneren” kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Reserveren praktisch

We verzoeken je vriendelijk om altijd te reserveren als je naar de Bovenkamer gaat. Ook al is het maar voor even of op het laatste moment.

Je kunt vanaf minimaal één uur van te voren boeken, tot maximaal tot 6 maanden vooruit.

Als je voor de eerste keer een ruimte reserveert in de Bovenkamer dan zal een medewerker contact met je opnemen om kennis te maken.

Nadat je hebt gereserveerd krijg je tweemaal een e-mail van de Bovenkamer. De eerste e-mail krijg je direct, dat is de bevestiging van jouw reservering. De tweede e-mail is een herinneringsmail, die krijg je 48 uur voorafgaand aan jouw afspraak. Hierin staat belangrijke informatie over hoe je naar binnen kunt bij de Bovenkamer. Vergeet niet deze e-mail te lezen anders heb je misschien een probleem om binnen te komen. Als je de reservering minder dan twee dagen van te voren maakt krijg je de herinneringsmail binnen een uur na de bevestigingsmail.

Als je vragen hebt over reserveringen dan kun je die mailen naar: reserveringen@bovenkamerbreukelen.nl.

Op dinsdag van 13.00-15.00 uur en donderdag van 10.00-11.30 uur, is er een gastvrouw/ heer aanwezig in de Bovenkamer. Zij kunnen je verwelkomen en een beetje wegwijs maken. Kom je voor het eerst, en is er op dat moment niemand aanwezig in de Bovenkamer, maak dan even een afspraak (reserveringen@bovenkamerbreukelen.nl). Dan zorgen we dat er iemand is om je te verwelkomen.

Reservering annuleren? In de bevestigingsmail die je ontvangt staat een link waarmee je je reservering zelf kunt annuleren.

X