Reserveer

Reserveren

Met de reserverings-app hieronder kun je een ruimte reserveren. Als je dat nog niet eerder hebt gedaan lees dan eerst de pagina Alles over reserveren.

Kijk, voordat je reserveert, eerst op het ‘Overzicht Reserveringen’ onderaan deze pagina. Daar  kun je zien waar nog plek vrij is.

Privacy en Algemene Voorwaarden

Tijdens het reserverings-proces wordt je gevraagd akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring van de Bovenkamer. Neem ze voordat je gaat reserveren even door:

 

Reserveren in Corona-tijd

Vanaf 1 juni zijn we op kleinere schaal geopend. Voor groepen geldt er een maximum aantal deelnemers van 20 personen.

 

Voor reserveringen vanaf 1 juni zijn er twee reserverings-mogelijkheden:

  • Voor 1 – 3 personen reserveer je de Huiskamer. Als je de Huiskamer reserveert heb je daarmee ook toegang tot de Gebedsruimte.
  • Voor 4 – 20 personen reserveer je de Lesruimte. Als je de Lesruimte reserveert heb je daarmee ook de beschikking over het Café en de Cirkel.

Let op! Je kunt de Gebedsruimte, het Café en de Cirkel dus NIET apart reserveren. Deze zijn ‘inbegrepen’ bij respectievelijk de Huiskamer en de Lesruimte.

De Gebedsruimte, het Café en de Cirkel zijn in het reserveringssysteem wél zichtbaar maar de data zijn in het systeem geblokkeerd. Je kunt ze daardoor niet reserveren.

 

Meer informatie over de Bovenkamer in Corona-tijd vind je op de pagina Corona Maatregelen.

Reserveer een ruimte:

 

Sneller reserveren:

Kijk HIER hoe je meer ruimtes tegelijk reserveert of meerdere reserveringen op verschillende data doet. Even lezen, scheelt een hoop tijd!

Door problemen met onze mailserver wordt niet alle e-mail verstuurd. Als je geen bevestiging en/ of herinnerings e-mail (met de code) hebt gekregen stuur dan even een mailtje naar reserveringen@bovenkamerbreukelen.nl, we reageren dan zo snel mogelijk. Excuses voor het ongemak!

Laden...

Overzicht Reserveringen:

Tip: Als je deze pagina al langer hebt openstaan klik dan in de browser-balk even op ‘opnieuw laden’. Dan heb je altijd de juiste en meest actuele informatie in de kalender.