Reserveer

Reserveren

Met de reserverings-app hieronder kun je een ruimte reserveren. Als je dat nog niet eerder hebt gedaan lees dan eerst de pagina Alles over reserveren.

Kijk, voordat je reserveert, eerst op het ‘Overzicht Reserveringen’ onderaan deze pagina. Daar  kun je zien waar nog plek vrij is.

Privacy en Algemene Voorwaarden

Tijdens het reserverings-proces wordt je gevraagd akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring van de Bovenkamer. Neem ze voordat je gaat reserveren even door:

 

Je hebt in de Bovenkamer de volgende reserveringsmogelijkheden:

  • De Gebedsruimte voor +/- 2 personen.
  • De Huiskamer voor +/- 5 personen.
  • De Lesruimte voor +/- 16 personen.
  • Het Café (+Cirkel) voor +/- 20 personen.

Let op! Beperkt reserveren tijdens Week van Gebed.

Van 15 t/m 22 januari 2023 wordt weer de “Week van gebed” georganiseerd. Tijdens deze week wordt de Bovenkamer alleen voor gebed gebruikt. Dat betekent dat je alleen de Gebedsruimte kunt reserveren. De andere ruimtes zijn geblokkeerd in het reserveringssysteem en die kun je dus ook niet reserveren.

Meer informatie over de Week van Gebed lees je HIER.

Reserveer een ruimte:

 

Sneller reserveren:

Kijk HIER hoe je meer ruimtes tegelijk reserveert of meerdere reserveringen op verschillende data doet. Even lezen, scheelt een hoop tijd!

Laden...

Overzicht Reserveringen:

Tip: Als je deze pagina al langer hebt openstaan klik dan in de browser-balk even op ‘opnieuw laden’. Dan heb je altijd de juiste en meest actuele informatie in de kalender.