Doe Het Zelf Workshops!

Als jij niet naar de Bovenkamer kunt komen, dan komt de Bovenkamer naar jou! Op deze pagina maken we onze workshops online beschikbaar. Zo kun je jezelf, of je gezin, een workshop geven. Hoe leuk is dat?!

Het spreekt allemaal voor zich. Bij elk filmpje staat een korte introductie over de workshop, en soms wat praktische tips.

Zorg dat je even de tijd voor jezelf hebt zodat je niet door iets of iemand gestoord wordt.

‘Have Fun’ en veel zegen toegewenst!

Luisteren naar Gods stem.

Gebed hoeft geen éénrichtingsverkeer te zijn. Tijdens deze workshop gaan we “het luisteren naar Gods stem” oefenen.

Informatie:

Samuel woonde al vanaf zijn kindertijd in de tempel. Je zou denken dat hij vertrouwd was met Gods stem, maar hij snapte ook niet dat het God was die hem riep (1 Sam. 3) . Zo is het goed mogelijk dat jij je hele leven al in een kerk zit maar nog nooit Gods stem hebt gehoord.

In deze workshop neem je de tijd nemen om even alleen te zijn, en alle registers open te zetten. Je ogen, oren en je denken open en zeg dan net als Samuel : ” Spreek Heer want uw dienstknecht hoort”. Een workshop die je gebedsleven enorm kan verrijken!

Leven spreken.

In Ezechiël 37 kunnen we zien als een prachtige handleiding van hoe je in een moeilijke situatie woorden van leven kunt spreken.

Informatie:

In Ezech. 37: 1-14 leert God aan Ezechiël leven te spreken over een dal vol dorre beenderen. Tijdens deze workshop vertel ik hoe God mijn ogen heeft geopend en me heeft laten zien dat er in Ezechiël 37 een handleiding wordt aangereikt over hoe we stapsgewijs leven kunnen spreken over dode gebieden in ons leven.

We zullen tijd nemen om te ontdekken of er gebieden zijn in ons leven die iedere keer weer op een dood spoor komen. Vervolgens gaan we leren er leven over uit te spreken.

Prayer Course Online.

De Prayer Course bestaat uit zes interactieve online bijeenkomsten voor kleine groepen, op basis van het Onze Vader. Je neemt deel vanuit je eigen huis, via het internet sta je in contact met de andere cursisten.

Informatie:

Het cursus materiaal is ontworpen om op een ontspannen manier in gesprek te gaan over gebed en samen te bidden. Het doel is je gebedsleven te verdiepen en zo te groeien in je relatie met God.

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom! Meer lezen en aanmelden kan op de pagina over Prayer Course Online.

Een wapenrusting op maat.

De wapenrusting van God uit Efeziërs 6: 10-17 is een bekend gedeelte uit de bijbel.

Maar wat kun je er eigenlijk mee?

Informatie:

Hoewel ik wel wist dat de wapenrusting een onmisbare tool is voor elke christen, begreep ik nooit helemaal hoe ik het kon hanteren. Totdat God me mee nam, één voor één, door een aantal onderdelen heen. Hij liet me ‘een wapenrusting op maat zien’. Over één onderdeel daarvan vertel ik graag in deze workshop.

Houd deze pagina in de gaten,

hier volgen binnenkort meer workshops!

X