Contact

Kom op bezoek

Poeldijk 9, 3621 CZ  Breukelen, Nederland.

Neem contact op

Inloopmomenten

De Bovenkamer is 24 uur per dag voor gebruik beschikbaar. Maar er is natuurlijk niet altijd iemand aanwezig om je te woord te staan of rond te leiden. Op vaste momenten zijn er echter wel gastvrouwen/ heren aanwezig. Bij hen kun je zonder afspraak terecht voor een praatje of om even rond te kijken. Welkom!

Je bent zonder afspraak welkom op:

  • Dinsdag tussen 13.00-15.00 uur.
  • Donderdag tussen 10.00-11.30 uur.

Let op!

  • Deze inloopmomenten zijn onder een klein voorbehoud. Het komt een enkele keer voor dat een host is verhinderd en dat we geen vervanging kunnen regelen.
  • Tijdens schoolvakanties (Voortgezet Onderwijs, regio midden) zijn er GÉÉN gastvrouwen/ heren aanwezig. Tijdens vakantie dus altijd een afspraak maken.

Wil je even komen kijken in de Bovenkamer kom dan liefst tijdens een inloopmoment. Lukt dat niet, stuur dan via het contactformulier op deze pagina een e-mail, dan maken we een afspraak met een medewerker.

Kom je van ver, maak dan sowieso een afspraak, ook voor een inloopmoment. Dan weet je 100% zeker dat er iemand aanwezig is.

Gebed nodig?

Plaats hieronder je gebedsverzoek en een medewerker van de Bovenkamer zal jouw gebedsverzoek een week lang in zijn/ haar gebed meenemen.

 

Dat kan volledig anoniem.  Je hoeft je naam en e-mail adres niet in te vullen (mag wel). Wij weten dan dus niet voor wie we bidden maar we zijn er zeker van dat God dat wel weet.
Uiteraard  gaan wij discreet met jouw verzoek om.

X