ZEVEN KEER GOD

De Cirkel

Direct bij binnenkomst in de Bovenkamer loop je er tegenaan: de Cirkel. Deze bijzondere ronde ruimte vormt het hart van de Bovenkamer. Het is, letterlijk en figuurlijk, het middelpunt. In de Bovenkamer willen we mensen in contact brengen met God. Daar is deze filmruimte, want dat is het, voor bedoeld.

Zeven Keer God

‘Zeven Keer God’ is een serie van zeven korte films die door de Bovenkamer in eigen beheer zijn gerealiseerd. Met deze films proberen we een aanzet te geven om na te denken over wie God is en wie Hij voor jou wil zijn. De films geven een frisse blik op de Bijbel en misschien is het in eerste instantie niet wat je verwacht. Maar we willen je juist uitdagen om, voor het eerst of opnieuw, na te denken over Gods plan met de mensen en er met elkaar over in gesprek te gaan.

Praktisch

De Cirkel is heel gebruiksvriendelijk ingericht. Je hoeft alleen de beamer aan te zetten en op het bedieningspaneel kun je een film uitkiezen door op een knop te drukken. Alles wordt ook duidelijk uitgelegd in een handleiding aan de muur.
Op het bedieningspaneel vind je bij elke film een korte omschrijving en ook enkele vragen waarmee je een gesprek kunt beginnen.

Mogelijkheden

Je kunt op eigen gelegenheid, individueel of in een groep, de films bekijken en overdenken. De ruimte is zo ingericht dat de films door iedereen te bedienen zijn.

 

Als je dat prettig vindt kan het Bovenkamer-team ook een gespreksleider voor je verzorgen. Stuur ons in dat geval een e-mail via het contactformulier op deze website.

Bedieningpaneel:

Titels van de films:

1. Schepping

2. Vloed

3. Wet

4. Verlossing

5. Wederopstanding

6. Geest

7. Nieuw

 

X