Schrijf een review

Beoordelingen Bovenkamer:

5
5,0 rating
5 uit 5 sterren (gebaseerd op 20 beoordelingen)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Teleurstellend0%

Recente reviews:

Inkijkje in de Bovenkamer

5,0 rating
10-01-2018

Vandaag was ik op uitnodiging van Robbert in de Bovenkamer. Een bijzonder initiatief van mensen in Breukelen die zich geïnspireerd weten door het geloof in de Eeuwige. Kerken lopen leeg en gaan sluiten omdat veel gelovige mensen zich niet meer aangesproken voelen door de wijze waarop kerken het geloof voor het voetlicht brengen.
Maar mensen blijven hoe dan ook en op welke manier dan ook zich laten inspireren door het geloof in de levende God.
In de Bovenkamer liggen de kansen voor het opscheppen om op een onbevangen en onbevooroordeelde manier met geloven bezig te zijn op een manier die helemaal aansluit bij een eigen gekozen beleving en verwerking.
Prachtige ruimtes waar alleen of samen met anderen naar nieuwe mogelijkheden gezocht kan worden om gestalte te geven aan het belangrijkste gebod van de bijbel: hebt bovenal God lief en heb je naaste lief zoals jezelf.

Chris Franssen

Geef je mening over de Bovenkamer

We zijn benieuwd naar je ervaringen in de Bovenkamer! Door een review te schrijven kun je anderen iets vertellen over je ervaringen. We horen het graag! Ook opmerkingen en tips zijn zeer welkom. Heb je iets moois beleefd in de Bovenkamer? Geef een getuigenis!

Schrijf hier je review:

Het duurt enige tijd voordat nieuwe reviews zichtbaar worden op de site.

X