Week van Gebed

17 tot 24 januari 2021: De Week van Gebed

Van 17 t/m 24 januari wordt weer de ‘Week van Gebed’ voor eenheid van Christenen georganiseerd. Het thema is: #blijfinmijnliefde. Als je meer over het thema wilt lezen, klik dan op deze link: #blijfinmijnliefde

Alles anders

Wat is de Week van Gebed toch altijd een mooi begin van het jaar! Als team van De Bovenkamer hebben we weer nieuwe ideeën voor deze week. De Bovenkamer zal er heel anders uitzien!!!

 • Kom in beweging voor de wereld

  De Lesruimte zal omgetoverd worden tot een fitness ruimte! Hier kun je ‘indoor’ een gebedswandeling maken of als je liever fietst of stept dan kan dat ook.
  Aan de wand komt een grote wereldkaart, zodat je gericht kunt bidden voor landen of gebieden.

 • Prijs & Spijs

  In het Café kun je aan de bar onder het genot van koffie of thee en wat lekkers, stil zijn en een psalm overdenken. Bij de piano kun je muziek maken met allerlei instrumenten en er is gelegenheid om avondmaal te vieren aan de grote tafel.

 • Kom tot de Kern

  De Cirkel is een intieme plek waar je, geïnspireerd door één van de zeven films, kan bidden.

 • Bomen met God

  In de kleine Gebedsruimte kun je, omringd door de natuur, praten met je hemelse Vader.

 • Creatie & Meditatie

  Ruimte om creatief te mediteren vind je in de Huiskamer.

Hieronder een plattegrond van de Bovenkamer met alle gebedsmogelijkheden.

24/7 Gebed

We willen graag tijdens deze week 24/7 gebed hebben in de Bovenkamer. Niet als prestatie en niet omdat aantallen belangrijk zijn. Maar wel omdat we echt geloven in gebed en hoe dit mensen kan opbouwen.

Er zijn ontzettend veel inspirerende verhalen bekend van mensen die voor het eerst (of al vaker) meedoen aan zo’n gebedsketting. God raakt mensen aan! Het is ons verlangen om dat aan zoveel mogelijk mensen mee te geven.

Bij alle ruimtes zal een uitleg hangen met tips hoe je tijd in te vullen. Er zal ook materiaal van de Week van gebed liggen.

Maatje nodig?

Ben je nog nooit geweest? Wil je graag samen met iemand bidden maar weet je niet met wie? Laat het ons weten! Mail naar marielouise@bovenkamerbreukelen.nl of robbert@bovenkamerbreukelen.nl zodat wij je aan iemand kunnen koppelen.

Reserveren

Doe je mee? In de Week van Gebed (17-24 jan) kun je de Bovenkamer alleen reserveren voor gebed. Als je reserveert heb je de hele Bovenkamer tot je beschikking voor maximaal 3 personen tegelijk. Je schrijft je in door de Bovenkamer te boeken op onze reserveringspagina. Dat gaat op dezelfde manier waarop je normaal gesproken een ruimte reserveert maar kies nu als ruimte “Week van Gebed”.

X